Gyermekprogramok


Nagy előnye Wagrainnak hogy a gyermekes családok részére széles körű kínálatot nyújt.
A sok közepes és könnyű fokozatú pályáival igazán népszerű a gyerekek körében. A síiskolákban és kurzusokon könnyen elsajátíthatók a síelési technikák.

A rote 8-er kabinos felvonóval felmegyünk a középső állomásra és megérkezünk a gyerekek WAGRAINI-nak nevezett síparadicsomába. A gyerekek kipróbálhatják a varázsszőnyeget, mielőtt az első gyerekliftekkel elindulnának. A varázsszőnyeg felrepíti őket a SNOW Parkba, ahol számos érdekesség várja őket. Nagy gumikon lehet lecsúszni, a kreatív házban felmelegedhetnek,festhetnek, gyurmázhatnak, képeskönyvet nézhetnek, és így tovább a gyerekek… Később bújócskázhatnak az igloo sátorban vagy faállatokon lovagolhatnak. Babakocsival, gyalogosan is tehetünk néhány órás sétát idefent.

Térjen be és érezzük jól magunkat együtt ez a „WAGRAINi” téli világának mottója.

Egy változatos nap eltöltéséhez a megfelelő programokat kínáljuk az egész családnak.

Wagraini

Ha a kedves szülők egyedül szeretnének síelni, ezt is megtehetik Wagrainban gyermekeiket kitűnő síóvoda és síiskola várja.

Indoor Óvoda:

Síóvoda 3 éves korig, kicsik részére, hogy a szülők nyugodtan hódolhassanak téli sporttevékenységüknek.

Sí-és játék órák:

Azoknak a gyerekeknek, akik az óvodába már túl nagyok, a síiskolához pedig még túl kiccsik,3 éves kortól

Síoktatás 4 éves kortól: www.ski-wagrain.at

Kérjen ajánlatot!


Érkezés:
Távozás:


Facebook

Free WiFi

Wasserwelt Amade élményfürdő


Közvetlenül síszállásunkkal szemben az út másik oldalán található a Wasserwelt Amade élményfürdő, amely abszolút jó választás családi üdüléshez gyerekekkel, vagy pihenéshez télen, nyáron egyaránt.

Síelés Ausztria legnagyobb sírégiójában


5 top kategóriás pályarendszer ,25 híres sítelepülés, 270 modern sífelvonó, 860 km gondozott pályarendszer ez a SKI AMADE.

Túrázás


Wagrain kitűnő kiindulópont lehet túrázáshoz egyedülálló túraútvonalaival, megismertet minket a salzburgi tájak, lejtők , hegyek festői világával.

 
 
  domainLAKÓPARK beta