Sírégió


Síelés Ausztria legnagyobb sírégiójában.

5 top kategóriás pályarendszer, 25 híres sítelepülés, 270 modern sífelvonó, 860 km gondozott pályarendszer ez a SKI AMADE.

A Ski Amade síbérlettel elérhető a Salzburger Sportwelt, a Schladming-Dachstein,a  Grossarltal, a Gastein és a Hochkönig síterepei.

Mozart városának nevezett Salzburg közelében található Wagrain, mellette Flachau, továbbá St.Johann-Alpendorf, Zauchensee, Flachauwinkl, Kleinarl,Radstadt, Altenmarkt, Filzmoos,és Eben, ezek a települések alkotják együtt  a SALZBURGER SPORTWELT sírégiót.

Wagrain a Ski amade sírégió szívében fekszik, síbérletével a salzburgi terület több 100 km-es legszebb sípályái nyílnak meg Ön előtt. A wagraini hegyek kedvező északi fekvése miatt mindig hóbiztosak a pályák december elejétől – április közepéig.

240 hóágyú gondoskodik arról, hogy a hó soha sem hiányozzon a pályákról.

A faluban 4 síbusz 10 percenként díjmentesen szállítja az utasokat a felvonó állomásokhoz.

A wagraini síterület 3 kabinos felvonóval rendelkezik, valamint 2014-es szezonra elkészült a Grafenberg és a Grießenkareck hegyeket összekötő 120 személyes " G-link" kabinos felvonó.

1.Grafenberg  kabinos sífelvonó:

A felvonó Wagrainból 1702m-re megy fel. Odafennt széles, legyezőszerűen elterülő pályák találhatók, amelyek közvetlen összeköttetésben vannak a szomszédos St.Johann/Alpendorf
síterülettel. A hegyen minden 6 üléses felvonó fűtött.

2. Flying Mozart kabinos sífelvonó:

Wagrainból indul és majdnem a  Griessenkareck nevű hegy tetejére kb. 1880m-re  felmegy.
Ki és beszállási lehetőség a középső állomásnál lehetséges. A hegyről több mint 4 km hosszan lesíelhető pálya indul és közvetlen összeköttetés van a szomszédos Flachau pályáival.

3. A Rote 8-er (piros 8-as) kabinos felvonó:

Wagrain külterületi részéről , Flachau irányába indulva Moadörfl-ből indul és rekord gyorsan felér a középső állomásra, ahol a gyerekek síparadicsoma került kialakításra, vagy a hegy tetejére. A felső állomástól síelhet Wagrain gyönyörű lejtőin, vagy átsíelhet Flachauba.

 

 

 

Kérjen ajánlatot!


Érkezés:
Távozás:


Facebook

Free WiFi

Wasserwelt Amade élményfürdő


Közvetlenül síszállásunkkal szemben az út másik oldalán található a Wasserwelt Amade élményfürdő, amely abszolút jó választás családi üdüléshez gyerekekkel, vagy pihenéshez télen, nyáron egyaránt.

Síelés Ausztria legnagyobb sírégiójában


5 top kategóriás pályarendszer ,25 híres sítelepülés, 270 modern sífelvonó, 860 km gondozott pályarendszer ez a SKI AMADE.

Túrázás


Wagrain kitűnő kiindulópont lehet túrázáshoz egyedülálló túraútvonalaival, megismertet minket a salzburgi tájak, lejtők , hegyek festői világával.

 
 
  domainLAKÓPARK beta