Nyári programok


Wagrain talán csak egy kis település a salzburgi régióban, de a nyári kínálata óriási.
Tavasztól késő őszig számtalan változatos sport programmal örvendeztet meg minket, legyen szó természetjárásról, aktív sportról, strandolásról, raftingolásról, golfozásról, stb.

Túrázás:

Wagrain kitűnő kiindulópont lehet túrázáshoz egyedülálló túraútvonalaival, megismertet minket a salzburgi tájak, lejtők , hegyek festői világával.
Ajánlunk vezetett hegyi túrákat, nordic walking túrát, családi túrázást, városnéző túrát, és sétát a helyi füvészkertben.

Wagrain a Nordic Walking  sport paradicsoma Ausztriában.
A Nordic Walking-ot úgy ismerik, mint olyan sport, amely pozitív hatással van a testünkre, ha elsajátítjuk a helyes technikát és a megfelelő sebességet.
150 km  Nordic Walking túraútvonal a Wagrain-Kleinarl régióban, amely 12 szakaszból áll, különböző erősségi fokozatban, képzett túravezetőkkel. A 150km kitáblázott útvonal a Wagrain és Kleinarl között átvezet a salzburgi alpok gyönyörű napsütötte tájain. Az egyszerűbb útvonalak a hegy lábánál mennek, a nehezebbek, pedig a hegyen keresztül.
Érdeklődni a szervezett túrákról a helyi turizmus hivatalban lehet.

Mountenbike Park Wagrain:

- a bicikliseket és mountenbeikosokat Wagrain elsőosztályú túrákkal, egy mountenbike parkkal kitűnő szervízháttérrel várja nyáron
- a wagraini mountenbike park a legjobb osztrák parkok közé tartozik
- óriási területet építettek ki a freerider és a downhill kedvelői számára és folyamatosan építik, bővítik a pályarendszert.

Tennis:

Wagrainban 4 teniszpálya található . Kettő az élményfürdő mellett, ezek salakos pályák, valamint van egy teniszcsarnok a Grafenberg felvonónál.

Flying Fox:

- A Flying Fox egy merő életérzés. Egy kifeszített acél  kötélen lebeg az ember egy canyon fölött és vízesések előtt, mindezt Wagrain közelében kipróbálhatja.

Rafting und Canyoning:

Ezek professzionálisan megszervezett outdoor programok , amelyek nagyon kedveltek a vendégek körében.

Golfozás és horgászat:

Wagrainaban egy minigolfpálya található, de a környéken számos golfklub is van pl. Goldclub Radstadt, Gastein

Horgászni a helyi patakban lehetséges, horgászjegy a helyi turizmus irodában kapható: 25 EUR/nap

Wagrain kártya:

Salzburgerland kártya:

Több mint 190 látnivaló egyetlen kártyával: páratlanul gazdag élménykínálat - alacsony áron!

Előnyei:
A kártya igazodik a nyaralás hosszúságához: 3 - 6 vagy 12 napos változatban kapható!

- „beépített” 24 órás SALZBURG KÁRTYA:
24 órán át Öné Salzburg valamennyi nevezetessége (a tartományi kártyával 24 órán át ingyenesek Salzburg legfőbb látnivalói: pl. Mozart szülőháza, Hohensalzburg erődítmény, Hellbrunn kastély, hajókázás a Salzach folyón, stb.)

- garantált látnivalók:
A kártyával ingyenesen tekintheti meg Salzburg tartomány több mint 190 nevezetességét és látványosságát! Ideális megoldás családoknak, csoportoknak, fiataloknak egyaránt!

- a kártya érvényes:
Múzeumokban és kiállításokon, várakban és kastélyokban, strandokra és élményfürdőkre, hegyi felvonókra, panorámautakra, hajókirándulásokra és egyéb közlekedési eszközökre, barlangokba és látványbányákba, természeti látnivalóknál, vadas- és élményparkokban, különböző sportprogramokra.

 

Salzburgerland Card

Kérjen ajánlatot!


Érkezés:
Távozás:


Facebook

Free WiFi

Wasserwelt Amade élményfürdő


Közvetlenül síszállásunkkal szemben az út másik oldalán található a Wasserwelt Amade élményfürdő, amely abszolút jó választás családi üdüléshez gyerekekkel, vagy pihenéshez télen, nyáron egyaránt.

Síelés Ausztria legnagyobb sírégiójában


5 top kategóriás pályarendszer ,25 híres sítelepülés, 270 modern sífelvonó, 860 km gondozott pályarendszer ez a SKI AMADE.

Túrázás


Wagrain kitűnő kiindulópont lehet túrázáshoz egyedülálló túraútvonalaival, megismertet minket a salzburgi tájak, lejtők , hegyek festői világával.

 
 
  domainLAKÓPARK beta